Respect voor dieren

maandag 14 mei 2018

PROEFDIERVRIJ en WERKGROEPEN

Proefdiervrij kent geen werkgroepen. Men kent het woord zelfs niet. De organisatie van beweerdelijk tienduizenden leden/donateurs houdt het bij 'vrijwilligers' die op een of andere manier geld inzamelen.
Geen idee van het belang om leden bij het werk te betrekken. Uitpluizen van jaarverslagen (o.a. BPRC Rijswijk), volgen van vergunningverlening door Centrale Commissie Dierproeven, de verslaggeving door het NVWA, enz.enz.
Zou men echt denken met een stuk of tien mensen op kantoor een eind aan dierproeven te kunnen maken? Idealisme is goed maar het moet wel professioneel blijven.


Van de website:
'Maak kennis met onze vrijwilligers! Er zijn vrijwilligers die originele inzamelacties op touw zetten voor Proefdiervrij en anderen die zich laten sponsoren en bijvoorbeeld de Vierdaagse(!) uitlopen. Je kan ook je hobby inzetten voor Proefdiervrij. Is reizen je hobby? Boek jouw reis bij
Booking.com, dan gaat een mooi percentage naar Proefdiervrij! Of heb je een creatieve hobby? In onze webwinkel vind je producten, gemaakt dóór Proefdiervrijwilligers vóór Proefdiervrij. Door bijvoorbeeld armbandjes te maken of een verjaarkalender te ontwerpen. Heb jij ook gouden handen en een leuk idee voor onze webwinkel?'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten