Respect voor dieren

dinsdag 3 september 2013

De verdediging van dierproeven




 ***
You share a dream with me: Humans ánd animals should suffer less from diseases rather to be cured from it from now on.
At the same time you don’t hesitate to promote the use of labanimals who suffer sick to death due to experiments, and you don’t seem to mind making humans being sick to the stomach since talking to you.
I guess there is nothing else to expect from someone who compares seat belts next to the use of sentient living beings in research. Giving yóu Tom, the last word on this page, is the only thing left to do since there is no use talking to a brick wall. Goodday Sir!

 ***

3 opmerkingen:

  1. Goed van repliek gediend, Barend.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Met welke verregaande arrogantie durft de mens het recht te nemen om weerloze dieren te misbruiken , te martelen en te doden in zijn eigen belang.
    De zakken te vullen van de Pharma Mafia, Voedsel - en Cosmetica fabrikanten .., die voor het grote geld letterlijk over lijken gaan !
    Drs. A.M.M. Booms
    Voorzitter TAO Foundation

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zolang als de consument niet oplet wat hij koopt en of het al of niet dierproefvrij is, is er nog een lange weg voor de dieren te gaan! De hoofdschuldig is en blijft de consument. Geen afname van produkten die getest zijn op dieren, zou de doorslag geven tot het beeindigen van deze ernstige vorm van dierenleed.

    BeantwoordenVerwijderen