Respect voor dieren

donderdag 25 oktober 2012

Griepen over de griepprik (slot)

Huisarts Hans van der Linde (foto) voert al jaren strijd tegen de farmaceutische industrie. Het is de strijd van David tegen Goliath want de overheid en politiek – inclusief de Partij voor de Dieren – kijken liever de andere kant uit.
Zijn aanklacht tegen de jaarlijkse griepprik kwam hem zelfs op een proces te staan van Roel Coutinho (RIVM) – gesteund (en betaald) door Edith Schippers, de minister van Volksgezondheid, jawel.
Zie 'Griepen over de griepprik' I en II, hieronder.
Een en ander tot verontwaardiging van een heel groot deel van de medische stand en daarbuiten. Als steunbetuiging werd een website voor hem opgericht, je vindt hem hier.

In het tijdschrift ‘Huisarts en Wetenschap’ van deze maand herhaalt Van der Linde zijn standpunt:

"Dat betekent kort en goed dat we moeten stoppen met deze massale vaccinatie. Zonder onderbouwing geen preventieve behandeling van gezonde mensen en al helemaal niet ten koste van 60 miljoen euro gemeenschapsgeld per jaar."

Elders vond ik dat huisartsen aan de jaarlijkse griepprik gemiddeld 6.000 euro verdienen.

Ab Klink, de voorganger van Edith Schippers, lanceerde de Mexicaanse griepvaccinatie, - ideetje van Ab Osterhaus - waarbij mannen en vrouwen zelfs tweemaal moesten worden ingeënt. Daaraan verdienden huisartsen soms wel 12.000 tot 15.000 euro. 

De moraal: 
"U wordt er niet ziek van............ 

en wij worden er beter van."

.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten