Respect voor dieren

dinsdag 27 november 2012

Maxima zwemt voor dierproeven

Zondag j.l. deed Maxima mee aan de City Swim, ten behoeve van de stichting A.L.S. Het hield in dat er twee kilometer gezwommen werd door de Amsterdamse grachten. Ze deed er bijna een uur over.

Er is 629.000 € opgehaald. Daarmee worden nieuwe dierproeven gefinancierd.

De vraag is in hoeverre ze zich daarvan bewust is. Vermoedelijk niet. Ik heb haar er tenminste nog nooit over gehoord. Er zijn betere manieren denkbaar in het bestrijden van deze dodelijke ziekte.

Maar zelfs als wel: ook deze dame heeft niets met dieren.


***

4 opmerkingen:

  1. Godsgeklaagd ! Deze familie is een ramp voor dieren. De hele bende jaagt en nu dit weer!
    Maar ja Ghandi zei het al: "Hoe men dieren behandelt zegt alles over het land en de personen die dat doen !"
    Dus niet veel goeds !
    Erg genoeg dat daar ook nog onze zuur verdiende belastingcentjes naar toe gaan. Ze zouden deze dame maar eens aan wat proeven moeten onderwerpen , weet ze hoe het voelt en voor de jagers in de familie hoop ik van harte op een jachtongeluk !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. info toesturen via het 'koninklijk emailadres'...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ze heeft dat misschien inderdaad niet beseft.
    Zoals al die mensen die zich inzetten als collectant en voor de Kankerbestrijding, het Reumafonds, enz enz langs de deuren gaan. De meesten zullen in hun betrokkenheid niet zo ver doordenken en vragen stellen waarvoor al dat opehaalde geld besteed wordt. Sommigen van hen zouden het dan misschien niet doen.




    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Je kunt Maxima niet vergelijken met de eerste de beste collectant. Zij heeft toegang tot alle mogelijke bronnen en adviseurs. En een beetje doordenken, dat mag in haar positie toch niet teveel gevragd zijn?

      Verwijderen