Respect voor dieren

dinsdag 21 juli 2015

MH-17

In Nederland worden dagelijks ruim 2.700 proefdieren gedood. De helft ervan is eerst ziek gemaakt, en aan pijnlijke ingrepen blootgesteld. 
Een van de mensen die daar leiding aan gaf, zat in het neergeschoten vliegtuig MH-17.

3 opmerkingen:

  1. Jammer dat er voor hem bij terugkomst in Nederland ook loftrompetten hebben geschald. Wat mij betreft had hij daar gerust mogen blijven liggen op dat veldje tussen de wrakstukken. Zodat dit stuk 'ongedierte' dan uiteindelijk was opgevreten door de aanwezige roofdieren. Ze hadden hun buik kunnen vullen met een nog groter roofdier. Goeie oplossing trouwens.......zet alle dierenkwellers in een vliegtuig en Rusland regelt het wel even.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Als je bedoelt dat het Gods straf was dat degene die dierproeven hield verongelukte, wijs ik erop dat de andere mensen in het vliegtuig geen dierproeven namen. Maar het is inderdaad bedroevend te lezen en te horen hoe de aidsonderzoeker in kwestie wordt vereerd en hoe zijn dood wordt betreurd, terwijl men er niet bij stilstaat hoeveel dieren hij aids heeft bezorgd.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Of dit een straf van God was hou ik liever in het midden. Over mijn geloof in zijn bestaan ga ik maar niet in discussie nu. En natuurlijk betreur ik het overlijden van alle andere mensen in het vliegtuig, dat wil ik zeker benadrukken. Het vliegtuig is helaas verongelukt, toch was het geen ongeluk of een technisch falen maar is het een niet te vermijden daad van zieke mensen geweest. In feite was er dus geen ontkomen aan. Het was echter zijn karma dat er voor zorgde dat juist hij op het verkeerde moment in dat toestel zat. Gelukkig.............

    BeantwoordenVerwijderen