Respect voor dieren

vrijdag 15 juni 2012

Kamerleden in de opruiming

Ook Christen-Unie ruimt op!

Geen kandidaat meer bij de volgende verkiezingen:



3. Esmé Wiegman (34) debuteerde drie jaar geleden als Kamerlid nadat zij als lid van de gemeenteraad in Zwolle actief was.

Zij heeft zich op integere, evenwichtige en zorgvuldige wijze bewezen als een degelijke woordvoerder op het complexe en gevoelige medisch-ethische terrein, Europese Zaken en VROM. Ze heeft op onderscheidende wijze het ChristenUnie geluid laten klinken. Haar effectiviteit en parlementaire waarde blijken onder meer uit het feit dat ze veel amendementen indiende die door de Kamer werden aangenomen.

Ze weet verbindingen te leggen en weet goed te onderscheiden waar de grens ligt tussen het principieel onaanvaardbare en het haalbare.
Esmé Wiegman-Van Meppelen Scheppink werd lid van de Tweede Kamer na de kabinetsformatie in maart 2007. Voorheen was ze onder meer raadslid Zwolle en lid van het Landelijk Bestuur ChristenUnie. Ze studeerde Nederlandse taal- en letterkunde en werkte als freelance bureauredacteur voor verschillende uitgevers en tijdschriften. Esmé woont in Zwolle en is lid van de Protestantse Kerk in Nederland."

***
Commentaar
Nog maar twee jaar geleden stond zij op derde plaats in haar partij en vond men daar het bovenstaande van haar.
Maar Barend had met haar andere ervaringen. Blijkbaar wordt hij tegenwoordig goed gelezen.

2 opmerkingen:

  1. Grof vuil? Zo schrijf je niet over mensen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dit zijn geen mensen, dat lijkt maar zo.

      Bescherm de dieren tegen de beesten.

      Verwijderen