Respect voor dieren

vrijdag 4 maart 2011

De leukste thuis..........op de deurknop na

Dit is uit een promoclipje van iemand uit Limburg die graag gekozen wil worden tot statenlid. Ik vind hem leuk, gedurfd: zo zie je het CDA niet elke dag.

Maar hieronder zie je de man zelf. EN zie je het verschil. We zijn weer thuis bij het (echte) CDA.

Een onnozele hals die denkt dat een pikant plaatje voldoende is. Een sukkel die nog niet door heeft dat je nimmer met controversiĆ«le onderwerpen moet werven.

Inderdaad: geld in het water smijten.



1 opmerking:

  1. De Limburgse CDA-gedeputeerde Ger Driessen, door zijn partij op een onverkiesbare plaats gezet, is dankzij zijn opvallende campagne, met voorkeursstemmen herkozen in de Limburgse Staten.

    Dat blijkt uit de vrijdagmiddag vastgestelde definitieve lijst van leden van het Limburgs Parlement, zoals Provinciale Staten daar genoemd worden.

    Driessen vocht terug nadat het CDA-bestuur had gekozen voor verjonging en de oud-gediende uit Horst in de onderste regionen van de kandidatenlijst zette. Driessen maakte een soft-erotisch internetfilmpje over een CDA-tatoeage op een blote vrouwenbil, dat meer dan 100.000 keer bekeken werd.

    Drie kleine fracties, waaronder de Partij voor de Dieren, komen niet terug in de Limburgse Staten. Nieuwkomers zijn de PVV (10 zetels) en 50PLUS (2 zetels).

    BeantwoordenVerwijderen