Respect voor dieren

vrijdag 2 december 2011

CDA - Recht uit het hart! (door Juvenalis II)


Joop Atsma is het Friese equivalent van de Oldambter dieren-, planten- en natuurvijand en altijd hongerige geldwolf Henk Bleker. Allebei huichelachtig godvrezend en allebei heilig overtuigd van hun almacht over Gods schepping. 

Het CDA grossiert in zulk verderfelijk gajes. Denk aan de Paapse boer Ger Koopmans uit het bronsgroen eikenhout en aan ons nationale reactorvat Maxime Verhagen.
Of aan allochtonenuitzetkampioen Leers, die men tenminste niet in de wenkbrauwharen kan wrijven een kinderlokker te zijn.
En dan heb ik het nog niet eens over de politie- excuus- militaire missionaris Hans Hillen en de in zijn eigen arrogantie stikkende Piethein Donner

Toch heeft dit alles een heel zonnige zijde, die wij in deze donkere dagen rond sinterklaas niet mogen vergeten. Het CDA werkt met al dit onversneden dictatoriale wanbeleid noest aan het delven en afwerken van de eigen politieke graftombe. Laat ons die dus ter gelegener tijd bedekken onder een gepast tapijt van Guichelheil, Christusdoorn en Ogentroost. Amen! 

Juvenalis 2
Forum Romanum Imperii Domitiani Declamatore Iunius Iuvenalis, Anno Domini 2011

1 opmerking: