Respect voor dieren

zondag 17 januari 2010

Groene sex

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om alleen nog maar naar bed te gaan met vegetariërs.

Ook kun je een potentiële bedpartner afwijzen wanneer hij of zij met een te grote auto op jullie afspraakje arriveert.

Gelukkig zijn er leukere alternatieven. Zo kun je samen douchen om water te besparen, sexy groene lingerie aanschaffen of inspiratie opdoen met behulp van een kalender met 'Ecobabes'.

Echte doorzetters, zoals ook veel triatleten, kiezen voor een veganistisch dieet om extra uithoudingsvermogen te kweken.

Voor wie iets luier is: bamboe-beddengoed is behalve milieuvriendelijk ook zijdezacht en dus supersexy. Voordat je het bed in duikt kun je in de stemming komen met biologische massage-olie, fair trade chocolade of een diner bij kaarslicht met een organisch wijntje.

Seksspeeltjes zijn ook populair. In 2005 hadden 3 miljoen Nederlanders een of meerdere speeltjes in huis. Onderzoek van TNO in opdracht van Greenpeace wees uit dat de overgrote meerderheid van deze speeltjes schadelijke chemicaliën bevat. Die zijn niet alleen slecht voor het milieu, maar ook voor je gezondheid.

Vraag daarom in de winkel naar artikelen gemaakt van bijvoorbeeld glas, metaal of hard plastic.

En gebruik natuurlijk oplaadbare batterijen waar nodig!

Kijk op de website van Llink voor meer informatie en spannende artikelen. Je kunt er ook terecht voor milieuvriendelijke condooms en glijmiddelen.

1 opmerking: