Respect voor dieren

zaterdag 11 september 2010

Marianne Thieme ziet het licht...



Marianne Thieme ziet het licht........

althans e e n  licht:

'...heb ik besloten om terug te treden als verenigingsvoorzitter van onze Partij.'
.

Voor de vacature wordt er een vriendje/vriendinnetje gezocht.

5 opmerkingen:

  1. S.v.p wat meer informatie: waar en wanneer is dit gezegd en wat was de context? Is verenigingsvoorzitter iets anders dan partijvoorzitter?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. http://www.partijvoordedieren.nl/recent/weblogs/i/MarianneThieme/

    Verenigingsvoorzitter is hetzelfde als partijvoorzitter.

    De kritiek was dat MT de functies van fractievoorzitter en partijvoorzitter combineerde, aldus iedere correctie op haar optreden in de kiem smorend.

    Dit besluit kan een belangrijk moment zijn in de volwassenwording van de Partij - afhankelijk van wie haar opvolgt...

    Overigens is het hele partijbestuur geen knip voor zijn neus waard. Dat is uit en te na gebleken. Het zou er goed aan doen MT d'r voorbeeld te volgen, opdat een nieuwe voorzitter de handen vrij heeft en zich kan profileren met een nieuw beleid.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oproep Thieme:
    "Teken de petitie voor een verbod op het houden en fokken van inheemse beschermde roofvogels".

    Wanneer komt de oproep van de pvdd:
    "Teken petitie voor een verbod op het houden van en laten verhongeren van uitheemse dieren in de veruïneerde OVP dierentuin "???

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Laten we in godsnaam blij zijn dat er een PvDD is!!! In politiek Den Haag staan dieren nu in ieder geval op de agenda! Dat alles niet vlekkeloos verloopt, bij een nieuwe partij, is een feit! Tot nu toe hebben ze het best goed gedaan!

    Marianne is/was een prima voorzitter en het gezicht van de PvDD. Het is wel goed dat ze het voorzitterschap van de PvDD neerlegt en zich volledig richt op haar Tweede kamer werkzaamheden.

    Een ding is zeker, de dieren hebben veel aan Marianne te danken!! Dat mogen we allemaal niet vergeten!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Nu heb ik al zóveel reacties gelezen op Barends Weblog en het meest opvallende is, dat iedereen die vóór de pvdd is, categorisch de dieren en hun ellende in de OVP blijft negeren alsof daar niets aan de hand is.
    Zelfs beweren dat ze daar een geweldig levensvooruitzicht hebben van zo'n 10 jaar. Blijkbaar niet wetende dat jaarlijks honderden dieren nog niet eens 1 jaar oud worden omdat de levensomstandigheden erbarmelijk zijn voor zowel de oudere alsook de jonge dieren in het afgesloten moeras dat OVP heet (de naam zegt het al : de OostvaardersPLASSEN)

    Ook de visie van Anoniem laat mij weer duidelijk zien dat het leed in de bio-industrie hét 'ulT(h)ieme' excuus is om het leed in de OVP te bagetaliseren en vooral te negeren.

    Maar ja, dit negeren van dergelijk dierenleed omdat het nu eenmaal géén bio-industrie betreft, past dan ook helemaal in het straatje van de pvdd ....de oren laten hangen naar Staatsbosbeheer en maar afwachten....maar vooral niets doen.

    Vrijheid zegt: laten we blij zijn dat er een pvdd is.
    Ik zou daar, met permissie, mijn versie van willen maken:
    'Laten we blij zijn dat er mensen zijn die nog iets verder kijken dan de neus van de pvdd lang is....en die zien dat er náást het dierenleed in de bio-industrie ook echt nog ander grof dierenleed in een zgn. geciviliseerd land als Nederland 'gelegaliseerd'wordt.

    Laten we dat dan ook eens NIET vergeten !

    BeantwoordenVerwijderen